Tag Archives: pictures

‘Twilight’ Sequels Optioned; Studio Acquires ‘New Moon,’ ‘Eclipse’ & ‘Breaking Dawn’

(http://moviesblog.mtv.com/2008/11/14/twilight-sequels-optioned-studio-acquires-new-moon-eclipse-breaking-dawn/, Rick Marshall)

Twilight” hasn’t hit theaters yet, but that doesn’t mean Summit Entertainment isn’t thinking well beyond the big-screen debut of Stephenie Meyer’s beloved vampire-romance novels. The Hollywood Reporter announced today that Summit has acquired the rights to the next three books in Meyer’s series, “New Moon,” “Eclipse” and “Breaking Dawn.” Screenwriter Melissa Rosenberg, who adapted “Twilight,” will pen the scripts for “New Moon” and “Eclipse,” while a writer has yet to be named for “Breaking Dawn.”

image image image image image

This means that Rosenberg will have to do a lot of reading in the near future, as THR reports that the screenwriter refused to read ahead in the series when she was adapting “Twilight.” With that in mind, one has to wonder what Rosenberg would say about tonight’s premiere of the new MTV movies show “Spoilers” (airing tonight at 7:30 PM EST on MTV) which promises to include some never-before-seen looks at the “Twilight” movie, among other high-profile previews.

According to THR, Summit is looking to build itself a film franchise with Meyer’s series — which, in what is certainly not news to many readers here, has a fan following to rival any property out there these days. (Heck, even President-Elect Obama is a “Twilight” fan.)

Real friends

Hari ini gw really had fun with my real friends* (MT, JA, & MS). Tdi mkn di Pepper Lunch (ice cream ‘Sesame Black’nya enak bgt) nonton ‘Awake’, keren!!! Foto box, sm akirnya ke rumah JA. Sayang bgt barengnya cm setengah hari, sekarang dah jarang banget bisa ketemu. Apalagi bentar lagi JA pindah ke Aussey.  =’l

*Real friends = bner2 real, gak fake, always there for each other, even if they’re on separate ways, understand each other, always make you feel like home, trustworthy, against backstabbing, gak bakal ketawa kalo lu ngelakuin hal2 se-stupid apapun, love you the way you are, dan yang paling penting, GAK FAKE!

CIMG2542 *

created by: me, JA, MS, & MT (about 2 months ago)

ENJOY your holiday!

xoxo

*Ini gambar yang belom selesai. Yang udah selesainya ntar gw post lagi (kalo inget)… wkwkwk

Pictures and Memories

Tadi siang ke PIM, ngerayain b-day nya CS.. Makan all u can eat di Poke.. Enak bgt.. Gw naksir sm Rock&rollnya.. Fun bgt.. Ketemu tmen2.. Walalupun gk gitu seket sm mereka tapi I miss them so much & I feel comfortable (bgt) sm mereka..

CIMG2838CIMG2848CIMG2842CIMG2892CIMG2821CIMG2891CIMG2863 CIMG2873CIMG2881CIMG2885

Pulangnya, (juga nebeng CS. THX CS!!) gw masih blom puas nangisin kepindahan sekolah bareng CS. Nangisnya seolah-olah bonyok lu mati, ok gw agak ngelebih-lebihin, hmm, kayak anjing lu mati (dan lu pecinta binatang). Detail2 penting gak penting ttg sekolah lama (ketik ‘lama’nya kerasa sakitnya) kesebut hampir semua. Udah 2 bulan lebih bertahan, masih dalam nestapa kayak gini. Aneh, padahal dulu waktu pindah dari SD gak kayak gini. Mungkin ini artinya gw sm CS bner2 sayang sekolah lama (ouch). Susah bgt buat move on dan gw gak yakin semuanya bakal membaik.

Buat lu yang satu sekolah sama temen2 bae lu (&cowo lu) (&nilai lu gak ancur-ancur amet), saran gw buat lu: ‘taste and cherish every moment’)

xoxo